Handelsbetingelser

VILKÅR

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra hipposafetyfence.dk. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og hipposafetyfence.dk. 

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverencen fra hipposafetyfence.dk. 

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra hipposafetyfence.dk v/ Helene Stenshøj, er denne af vejledende art. 
 

Aftaleindgåelse
Alle aftaler der indgås via webshoppen på hjemmesiden www.hipposafetyfence.dk mellem hipposafetyfence.dk og en kunde sker på disse salgs- og leveringsbetingelser, som skal accepteres for at kunne gennemføre en bestilling. Kunden kan alene påberåbe sig indholdet i ordrebekræftelser og de oplysninger, der er givet i forbindelse med bestillingen, herunder de priser kunden accepterer under bestillingsproceduren. Når der er afgivet en ordre via webshoppen, vil der blive fremsendt en e-mail med en ordrebekræftelse/faktura. Først når ordrebekræftelse/faktura er modtaget, er aftalen bindende for hipposafetyfence.dk. hipposafetyfence.dk kan derfor annullere bestillingen, indtil ordrebekræftelse/faktura er fremsendt. Alle aftaler indgås på dansk.

 

Betaling

Betaling for bestilte varer skal ske via kontooverførsel til konto 7590 2592973 i Jyske Bank. Varene afsendes ved registrering af betaling.

 

Priser

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via kontooverførsel. Alle priser på webshoppen www.hipposafetyfence.dk er inkl. moms og eksklusive forsendelse. Levering foretages kun i Danmark. hipposafetyfence.dk oplyser leveringsomkostninger inden afslutning og gennemførelse af købet. Disse omkostninger er således ikke indeholdt i prisen på produktet.
 

Forbehold

Der tages forbehold for prisændringer, korrekturfejl, forkert oplyste priser i forbindelse med aftalens indgåelse samt for, at en vare er udsolgt og derfor ikke kan leveres. I sådanne tilfælde er hipposafetyfence.dk berettiget til at annullere aftalen.

 

Levering

Ordrer ekspederes hurtigst muligt. Forventet leveringstid for varer anført på www.hipposafetyfence.dk er vejledende og med forbehold for forsinkelse som følge af strejker, manglende eller mangelfulde leverancer fra underleverandører eller andre årsager hipposafetyfence.dk ikke har indflydelse på. Forsendelse sker for købers regning og risiko. Kunden bærer ansvaret for, at de indtastede adresseoplysninger er korrekte. Hvis ikke hipposafetyfence.dk har modtaget instruks fra kunden, er hipposafetyfence.dk berettiget til at vælge transportform. Du kan afhente din vare(r) i Mønsted. Det gøres ved at vælge "Lokal afhentning" ved punktet forsendelsesmetode i bestillingsproceduren.
 

Fortrydelsesret

I henhold til Forbrugeraftaleloven yder hipposafetyfence.dk 14 dages fortrydelsesret på alle varer købt via webshoppen. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i originalemballagen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Benyttelse af returretten kan ske ved at afvise varen ved modtagelsen eller ved returnering til:

hipposafetyfence.dk v/ Helene Stenshøj
Sportsvej 4, Mønsted
8800 Viborg

Ved returnering bedes ordrebekræftelse/faktura vedlagt sammen med oplysninger om reg. og konto nummer, hvortil det betalte beløb kan tilbagebetales. Varen skal returneres fragtfrit og uden omkostninger for hipposafetyfence.dk. Forsendelsesomkostninger pålagt ved bestilling af ordren returneres ikke.   
 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra hipposafetyfence.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til hipposafetyfence.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for det pågældende produkt.
 

Reklamation kan fremsendes til hipposafetyfence.dk på adressen:

hipposafetyfence.dk v/ Helene Stenshøj
Sportsvej 4, Mønsted
8800 Viborg


Reklamation kan også fremsendes på e-mail: info@hipposafetyfence.dk
 

Personoplysninger

I forbindelse med dit køb hos hipposafetyfence.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • e-mailadresse

Intet bliver solgt til 3 part jf. Databeskyttelsesforordningen som i dansk ret er gennemført ved persondatalovenDisse personoplysninger behandler vi i forbindelse med dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen, samt i en efterfølgende periode på 12 måneder. Herefter slettes oplysningerne.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, med henblik på levering af dine køb.

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.